Wie is Caitdesign?

Personal

Al sinds dat bloggen populair werd, wilde ik een blog beginnen. Maar ik wist nooit hoe? Dat ik geen thema’s of onderwerpen kon bedenken, was wel het grootste probleem. Helaas had ik niks met make-up, beauty of fashion. Waar ik wel iets mee had, was Photofiltre en fotografie. Ik had op een gratis blog site, een blog gemaakt. Maar als je niks weet van promoten, je eigen blog niet bij kan houden en toch niemand je blog bezoekt.. Tsja, dan stop je er snel mee!

Nu, 5 jaar later wil ik het toch weer eens oppakken. Onder een andere naam en met een ander thema. In die 5 jaar heb ik meer geleerd over Photoshop, Illustrator, tekenen, fotografie en het grafisch ontwerpen natuurlijk.
Vooral zal ik tutorials plaatsen. Heb het altijd leuk gevonden, om met andere mensen mijn skills te delen. Ook reviews, portfolio-werk en inspiratie plaatsen. Dat vind ik super!

Hoevaak ik een blog-artikel ga plaatsen? Ik probeer me aan een aantal blogs per week te houden. Te beginnen met 2 per week, lijkt me genoeg.
Hopelijk lijkt het jou nu al interessant en kom je nog eens terug! Momenteel is hier nog niet veel te beleven, maar daar zal snel verandering inkomen!

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recommended

Personal

Wie is Caitdesign?