Adobe-apps: Wat kun je ermee?

Apps

Als je een gebruiker bent van de adobe-programma’s of van Creative Cloud, kunnen de adobe apps interessant en handig voor je zijn. Zo heb je verschillende apps van Photoshop, Lightroom, video, andere bewerking en nog meer. De apps die ik momenteel op mijn mobiel heb zijn:

  • Photoshop Fix
  • PS Express
  • PhotoshopMix
  • Adobe Fill & Sign
  • Lightroom
  • Spark video
  • Spark post

Ik ga ze niet allemaal bespreken, maar wel mijn 3 favorieten. Deze zijn dikgedrukt. Ik ga het eerst hebben over Spark Post. Spark post is heel handig voor mensen met een blog, die graag leuke featured images hebben. Met de app kun je namelijk je eigen foto’s pakken en er gave tekst-effecten of foto-effecten aan toevoegen. Zoals ik bij mijn featured images doe!

Je klikt op de groene plus-knop en je krijgt toegang tot verschillende effecten die je kunt gebruiken. Zoals layouts die je kunt aanpassen, verschillende designs.. kleur palette, foto effecten en zelfs animatie. De tekst-effecten zijn ook erg leuk om bij je foto’s toe te voegen!

De volgende app is Adobe: Fill & Sign! Dit is meer handig voor de administratieve kant van je werk. Heb je een document, maar geen scanner? Of moet je informatie op een formulier invullen? Dan is ook deze app handig voor jou. Met de camera van je mobiel, maak je een foto’tje van het document of pak een foto van het document dat je al hebt, uit je foto bibliotheek. Je kunt je gegevens ook van te voren invullen.

De laatste app waarover ik ga vertellen is Photoshop Fix. Een keer een geintje uithalen met de foto’s van je vriendinnen/vrienden? Daar is deze app perfect voor. Hiervoor heb je wel een duidelijke foto nodig van het gezicht. Je kunt zo bijvoorbeeld de ogen verder uit elkaar zetten, je lippen voller maken, je gezicht uitvloeien en ga zo maar door.

We pakken even een foto van een bekend persoon. In dit geval is dat Selena Gomez. Met het effect uitvloeien, kan je het gezicht veranderen.
  

Ook zitten er nog meer effecten in de app, zoals het licht veranderen en kleuren toevoegen. Zo heb ik de foto’s van mijn vriendje een keer bewerkt, maar ze waren zo erg. Uitgetrokken neus, konijnentanden en grote ogen. Zo erg, dat ze niet op facebook mochten van hem, helaas! Maar simpele dingen zoals de foto uitsnijden, horizontaal/verticaal draaien zit er ook in.

Meer adobe apps zien? Gewoon even in de app store kijken, zoeken op Adobe en ze gewoon uitproberen!

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.